Nyhed

The Party: Sikken' en fest.

Sally Potter slår gækken løs i 'The Party’, der ifølge Bo Green Jensen lander et sted mellem et sted mellem Beckett og brødrene Marx. De øvrige anmeldere er også begejstrede:

 

'Hvis nu Woody Allen og Edward Albee besluttede sig for at skrive henholdsvis optakt og afslutning i en sort-hvid sædekomedie med tragiske undertoner, med fuldkommen nutidig dialog og tematik og en lydside, der rækker fra moderne jazz til Didos arie fra Henry Purcells opera krydret med et enkelt pistolskud ... ja, så ville resultatet blive noget i retning af den 68-årige britiske forfatter og instruktør, performancekunstner og filmeksperimentator m.m. Sally Potters ottende spillefilm her: stjernebesat, stimulerende, stringent og stærkt underholdende!' Søren Vinterberg, Politiken (5 hjerter)

''The Party' er en satirisk-sarkastisk tour de force. Filmen er i sort-hvid og holder en spilletid på 70 minutter. Formen er præcis og elegant. Nyheden ligger i tonen. Vi er havnet et sted mellem Beckett og brødrene Marx.'  Bo Green Jensen, Weekendavisen

'Sally Potter har lavet en femstjernet, sortbejdset komedie om det private og det politiske. Grin og gråd ligger hinanden skælvende nær, når den britiske overklasse hudflettes.' Nanna Frank Rasmussen, Jyllands-Posten (5 stjerner)

'Sprødt, skarpt og energisk kammerspil i realtid. Det er forrygende underholdende. Tempoet er højt, replikkerne skarpe og skuespillerne i deres es. Man morer sig fortrinligt i selskab med blandt andet Kristin Scott Thomas, Patricia Clarkson og Timothy Spall og deres sylespidse replikker og lavine af hemmeligheder.' Freja Dam, Soundvenue (4 stjerner)

'En suveræn, sjov og kulsort filmfest; en absurd komedie med fedtet skåret fra. Instruktør Sally Potter har sendt en invitation du ikke må takke nej til.' Daniel Skov Madsen, Kinosaur (5 stjerner)

'Filmen er præcis, kompakt og dramaturgien er velkomponeret, hvilket gør værket til en lille komisk filmperle. Med sin utrolige slutning giver filmen en mavepuster og et smil på læben, hvilket sætter en fin sløjfe på hele molevitten.' Anna Pandrup, Nosferatu (6 stjerner)

Læs mere, se trailer og køb/bestil billet her.

GRAND Teatret

Mikkel Bryggers Gade 8
1460 København K
Telefon: 33 15 16 11

Tog, bus og bil

 
Genvej til billetbestilling
Følg GRAND på
Få vores nyhedsbrev

Vil du være den første, som hører det nye?

Gavekort til GRAND
En stor filmoplevelse hører til de bedste gaver, du kan give - og få!
 
Stalin-satire rammer plet

Vanvittigt morsom. Leif Davidsen er ikke ene om at more sig over 'Stalins død'.

Køb julegaven i Grand
Køb dine julegavekort i Grand Teatret - eller print dem selv ud derhjemme!
6 stjerner til vanvidsdebut

Liv,død, kærlighed, druk, vold og drømmespor. Nybrydende 'Vinterbrødre'.

Trier triumferer med 'Thelma'

’Bedste skandinaviske gys siden ’Lad den rette komme ind’. Joachim Trier er tilbage.

6 hjerter til Ruben Östlund

Cannes-vinderen (og Claes Bang) gør også stort indtryk på de danske anmeldere.

Rodin-feber

Se Auguste Rodin i biografen, på teatret eller på museet - med gensidig rabat.Europa Cinemas
CMS af SiteLoom