Da Harald Krabbe arver en herregård på Lolland, får han lyst til at prøve noget nyt. Og nogle gange skal man bare møde de rigtige mennesker på det rigtige tidspunkt. Den nordiske bølge ruller, mad og vin af lokale råvarer er in. Og med vinkenderen Morten og chefkokken Jan kaster Harald sig ud i at lave vin af kirsebærrene fra sin egen lund. En hobby og passion, der hurtigt vokser til en ambitiøs forretning for de tre eventyrere. Selv Dronningen kigger forbi vingården. Men eventyret møder også sine udfordringer i takt med at ambitionsniveauet og presset stiger. Millioner af kroner er på spil, og venskabet mellem de tre er ikke uden uenigheder. Og så er vinverdenen ikke for amatører. Snobberi og hierarkier dominerer, men der er også nye muligheder i at markedsføre sig som et alternativ til netop de etablerede producenter i Frankrig. Det største marked – og den største satsning – er imidlertid mod øst i Kina. Eva Mulvad har fulgt de tre venner over tre års op- og nedture i en film om at satse alt på en god idé.